Effektivisér den offentlige rengøring med nye gulvvaskemaskiner

At gøre rent i de store offentlige og private institutioner og statsorganer er et meget hårdt arbejde, og arbejdskraften der, er tit i forvejen slidte og nedkørte. Med en ny, automatisk rengøringsmaskine vil man aflaste medarbejderne, og muligvis få arbejdet hurtigere færdigt.

Forskellige former for gulvvaskemaskiner

Der findes i alt fire underkategorier af gulvvaskemaskiner: kompakte gulvvaskere, step-on gulvvaskemaskiner, walk-behind gulvvaskemaskiner og ride-on gulvvaskemaskiner. Alle disse er automatisk drevne med strømforsyninger, som gør at de skal køres, skubbes eller lignende af en ansat, men slet ikke medbringer den samme arbejdsbyrde, som manuel rengøring gør. En gulvvaskemaskine kommer i mange prislejer, også alt efter hvem der ønsker at anskaffe sig den. Som offentlig institution vil det være en del nemmere at skaffe end en privatperson.

Specifikationer ved maskinerne

Sådan overordnet kan man knytte lidt kommentarer til maskinernes kunnen.

Den kompakte er mest til de små arealer, og sikre en effektiv rengøring, f.eks. til mindre butikker og kontorer.

Walk-behind er også til de mindre arealer, selvom de kommer i forskellige størrelser. Derudover der de nemme at vedligeholde og sikre et rent resultat.

Ride-on er den ultimative investering for firma og ansatte da de er de store maskiner, som ansatte sidder ergonomisk på, imens rengøringen bliver foretaget og styret fra maskinen. Selvom det det er den største maskine er den fleksibel, og kan styres rundt på 360 grader.

Step-on maskinen er fleksibel, og i det man træder op på den, kan man få et bredt overblik over lokalet, og hvordan opgaven bedst løses. Dette er ligeledes en solid investering, som de rengøringsansatte og brugere af arealet vil få glæde af i lang tid fremover.

Så hvad end det er det private kontor, som trænger til en rengøringsopdatering eller det er de helt store gange på det lokale gymnasium, så er det sikkert at der findes en gulvvaskemaskine til et hvert behov.