Skab drømmehaven for børnene

Når vi får børn, så ændrer indretningen sig markant. Dette er både indendørs – og udendørs. Alle børn har brug for frisk luft selvom YouTube og skærmtid ofte kan tiltrække meget opmærksomhed. Du kan på en nem måde gøre haven mere interessant, så børnene nærmest bliver svære at hive med indenfor igen.

Omdan haven til et legemekka
Herunder får du nogle gode råd til at skabe den ultimative drømmehave for de mindste. Et rent mekka hvor de kan lege frit og invitere alle vennerne over.

  • Køb et gyngestativ. Her er til mange timers leg og morskab. Hertil kan både købes en rund gynge, en dækgynge, babygynge og gyngesæde. Mulighederne er mange. Og faktisk er det ikke kun ren sjov og ballade, fordi gyngen kan også være medvirkende til at barnet udvikler sin balanceevne. Du kan eventuelt supplere det op med en lille trampolin ved siden af.

  • Byg dit eget legehus. Det behøves hverken være stort eller prangende. Gør det eventuelt til et lille kreativt projekt sammen med børnene. På denne måde kan de også selv indrette huset lige som de ønsker. Hvis evnerne ikke rækker helt så langt, så kan I også nøjes med at bygge en hyggelig sandkasse.

  • Omdan haven efter sæson. Hvis det er sommer, så er det oplagt at købe en lille mini swimmingpool, hvor børnene kan blive afkølet. Er det derimod vinter, så kunne man etablere en lille bakke ude i haven, som kan bruges som underholdende kælkebakke.

Med disse elementer i haven er du sikret nogle glade og underholdte børn. Det er sundt for børnene at komme ud og opleve naturen. Her bliver de mødt af nogle andre indtryk og de udvikler deres sanser. Du kan med fordel også invitere børnene med ind i pasningen af haven. De kan hjælpe med at luge ukrudt og plante grøntsager i køkkenhaven.