Sagførerne hjælper dig med at arrangere hegnssyn i forbindelse med nabostrid

Kan du ikke blive enig med dine naboer, når snakken falder på hegnet mellem jeres grunde? Så kan du med fordel kontakte Sagførerne. Deres advokater har nemlig specialiseret sig i lovgivningen om hegn og hegnssyn, og de stiller gerne denne til rådighed for dig, så du kan få afgjort jeres nabostrid på et korrekt juridisk grundlag.

 

Et team af eksperter i hegn og hegnssyn

Valget og placeringen af hegnet mellem to ejendomme er nemt og enkelt for de fleste mennesker, men der kan hurtigt opstå problemer, hvis to naboer ikke er enige. Hos Sagførerne er der dog altid hjælp at hente. De har nemlig en række advokater tilknyttet, der har specialiseret sig i den jura, der omhandler fast ejendom – herunder også hegn og hegnssyn. På den måde kan du få hjælp til at få afgjort uenighederne.

Hvis du og din nabo ikke kan blive enige, er der nemlig regler i lovgivningen for hegn, ligesom det er muligt at få afholdt et hegnssyn for at få afgjort sagen. Din advokat fra Sagførerne kan hjælpe dig med at nå til en holdbar løsning, hvad enten det er ved at aftale en løsning med naboen, afholde et hegnssyn eller anlægge en retssag. Ofte vil dog være nok, hvis du får din advokat til at kontakte naboen og forklare om gældende ret.

Uanset hvad er nødvendigt i din sag, kan du hos Sagførerne være sikker på at få den optimale hjælp til lige netop din sag.

 

Gør en ende på din nabostrid med hjælp fra Sagførerne

Afklaringen af placeringen, højden og vedligeholdelsen af hegn er ikke det eneste, Sagførerne kan hjælpe dig med, når det drejer sig om nabostridigheder. Sagførerne kan også hjælpe dig, hvis du har problemer med nabostøj, der er uoverensstemmelser omkring byggeri på en af grundene, eller I ikke kan blive enige om, hvor skellet mellem ejendommene løber.

 

Sagførerne er specialister indenfor fast ejendom og nabosager. Deres advokater kan derfor hjælpe dig ved alle de sagstyper, du som boligejer risikerer at ende i. På deres hjemmeside www.sagfoererne.com kan du læse meget mere om den juridiske assistance, som det erfarne team tilbyder, og hvordan de kan hjælpe i forhold til lige præcis din nabostrid. Du kan også læse om de gældende regler på området, og hvordan du umiddelbart bør forhold dig ved forskellige typer af uenigheder med naboen.

 

Uanset om du og din nabo er så uenige om hegn, at det kun kan afgøres med hegnssyn, eller jeres nabostrid drejer sig om helt andre ting, har Sagførerne den juridiske ekspertise til at hjælpe dig godt igennem processen. Tøv derfor ikke med at kontakte dem eller besøge deres hjemmeside på sagfoererne.com, hvis du har brug for hjælp. Den første samtale med en advokat hos Sagførerne er altid gratis, så du kan hurtigt og gratis få en umiddelbar vurdering af, om du har en sag eller ej.