Find de bedste papkasser til forsendelse

papkasser-raja-package-moving

Når du sender pakker til kunder, er det vigtigt, at pakkerne er godt sikret, så de kommer uskadt frem. Du sikrer din pakke bedst ved at vælge gode papkasser, der er særligt beregnet til forsendelse og post. Det er dog vigtigt, at du vælger en i en størrelse, som passer til dét du skal sende for, at undgå unødige skader på indholdet – eksempelvis ved at indholdet glider for meget rundt inde i kassen. Du kan se alle målene på papkasser til forsendelse under hver produktbeskrivelse.

Papkasser som bruges ud til dine kunder som forsendelses emballage har den vigtige egenskab, at indholdet er godt sikret. Papkasser er med til at sikre at indholdet kommer uskadt frem, både hvis det er en emballage eller til flytning. Du sikrer din pakke bedst ved, at papkasserne passer bedst muligt til de vare du skal sende og ved at vælge en type kasse, som er særligt beregnet til forsendelser. Det er også meget vigtigt, at du vælger en i en størrelse, som passer til dét du skal sende, sådan undgår du lettest unødig skade på indholdet i papkasserne. De skader der oftest kommer sker ved at indholdet glider for meget rundt inde i papkassen. Dette undgår du lettest ved at vælge den type kasser, som passer bedst.

Pak forsendelsen optimalt

For at pakkens indhold kommer sikkert frem, er det vigtigt, at du pakker forsendelsen optimalt, udover at vælge den rigtige størrelse papkasse. Din vare er bedst beskyttet i kassen, hvis indholdet ikke kan bevæge sig rundt. Det sikrer du blandet andet ved at bruge boblefolie og bølgepap mellem varerne. Boblefolie og bølgepap yder ekstra beskyttelse til dine ting under forsendelsen, hvis kassen skulle få slag. Dette er en rigtig god måde at stabilisere indholdet på, så du undgår, at det skøjter rundt, som Bambi på glatis. Du finder begge dele blandt vores store udvalg af beskyttelse til forsendelser. Synes du stadig, at der er for meget overskydende plads i papkassen, kan du tilføje luftpuder som ekstra kassefyld. Luftpuderne er blot plastiklommer fyldt med luft, der sørger for at fylde den overskydende plads ud med god, gammeldags luft på pose.

1 eller 2-lags papkasser

Der findes 2-lags papkasser med dobbelt bølgepaplag er eksempelvis ekstra stærke, så de kan klare de tunge produkter og beskytter samtidig mod stød og slag. Du kan også vælge en 1-lags papkasse og supplere med kassefyld, hvis dine ting er skrøbelige, eller bare ikke fylder kassen ud.