Tv-bord eller ophængt fjernsyn: Hvad er det bedste valg?

Du har flere muligheder, når det kommer til placering af dit fjernsyn. Du har både mulighed for at placere det på et tv-bord eller hænge det op på væggen. Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor det i sidste ende er en smagssag.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge det ene eller det andet, skal du naturligvis sørge for at overveje både fordele og ulemper ved begge løsninger.

Derfor skal du vælge et tv-bord

Den klare fordel ved at bruge et tv-bord til dit tv er, at du ikke skal i gang med at hænge det op på væggen. Det vil sige, at du slipper for at bore huller i væggen. Bor du i en lejebolig, betyder dette, at du ikke skal betale for reparation af væggen ved fraflytning.

Hertil får du også yderligere opbevaring, ved at vælge et tv-bord. Ofte er der nemlig både skuffer og/eller hylder i et sådant bord. Dermed har du eksempelvis et sted at placere spillekonsoller, BluRay-afspillere mv.

Ønsker du at have et sted, hvor du kan samle alt lige fra fjernbetjening til spil til konsollerne, er det en god idé at købe et tv-bord med en skuffe. Dermed er det hele gemt væk, så du ikke skal kigge på det i dagligdagen. Det giver dig et mere pænt og nydeligt miljø.

Derfor skal du hænge dit fjernsyn op

I stedet for et tv-bord, er det også muligt at hænge dit fjernsyn op. Dette er der selvfølgelig også en række fordele forbundet med. Først og fremmest medfører det, at du ikke har et stort tv-bord stående, som hurtigt kan optage en del plads.

Derudover ser de fleste det også som en fordel, at de kan vinkle deres fjernsyn, hvis det er hængt. Det kræver ganske vist, at man køber et beslag, der kan dette, men typisk er de værd at investere lidt ekstra i.

Har du ikke synderligt meget plads at gøre godt med på stuegulvet, er dette som regel den bedste løsning. På denne måde undgår du at skulle allokere plads til et stort tv-bord.

En smagssag

Når alt kommer til alt, er det selvfølgelig en smagssag, om man foretrækker det ene eller det andet. Derfor skal man selvfølgelig også tage sig tid til at overveje begge løsninger, i stedet for blot at kaste sig ud i en af dem.

Har du besluttet dig for, at det skal være et tv-bord, er det vigtigt at vælge det rette. Blandt andet skal du have fokus på størrelse, materialer, udseende, pris mv. Vil du være sikker på at gøre et godt køb, kan du vælge et af de mange tv borde fra Møbelkompagniet.