Skab et hyggeligt og personligt hjem

Dit hjem er dit fristed. Det er her, at du skal kunne slappe af og få opladt dine batterier. Det kan du blandt andet gøre ved at skabe et hyggeligt og personligt hjem. 

Din indretningsstil siger rigtig meget om dig og afspejler, hvem du er som person. Med et personligt hjem vil ingen være i tvivl om, hvordan du er som person. Men hvordan personliggør du din bolig? Find flere gode idéer herunder.

Fyld din bolig med betydningsfulde genstande

Ved at fylde din bolig med genstande, der er betydningsfulde for dig, får du skabt det perfekte personlige hjem. Er du i tvivl om, hvilke genstande dette kan være, får du herunder flere forslag, som du kan tage til dig:

  • Lav en billedvæg

Du kan købe en masse billedrammer 20×25 og sætte dine personlige billeder i dem. Derefter kan du hænge dem op og lave en stor billedvæg. Billederne kan være af din familie, din hobby, dine dyr, flotte naturbilleder, rejsebilleder eller andre billeder, der repræsenterer, hvem du er, og hvad du godt kan lide.

Det er en god idé at lægge alle billedrammerne på gulvet til at starte med for at planlægge, hvordan de skal hænge på væggen. 

  • Fyld din bolig med pyntegenstande

Du kan også fylde dit hjem med pyntegenstande, som du har en eller anden form for tilknytning til. Er du til hygge, er lanterner og lysestager et godt bud i forhold til at personliggøre din bolig. Elsker du naturen, kan du vælge pyntegenstande, der har noget med natur at gøre. Det kan være dyrefigurer, vaser med græsarter og meget mere.