Sådan sikrer du dig, at du får ægte designmøbler

Går du op i godt design? Så vil du måske også gerne have mere af den slags i dit hjem. Men så er spørgsmålet, hvordan du sikrer dig, at du får fat i den ægte vare. For der er flere måde at få fingrene i designmøbler på. Det er bare ikke altid lige nemt at vurdere, om du så også får ægte designmøbler eller en kopi.

Køb dem hos en forhandler af design

Den bedste og mest sikre måde at købe designmøbler på, er naturligvis at købe dem igennem en designforhandler. Du kan blandt andet vælge at købe dine designmøbler hos Jacobsen Plus.

Der findes designforhandlere, der forhandler både nyt og gammelt design.

Hvis du er ude efter nyt design, så er sagen naturligvis mere enkel. Her vil det nemlig fremgå, hvem der står bag det givne møbel.

Er du på udkig efter en ældre model eller brugte designmøbler, så kan en designforhandler være din forsikring om, at du får den ægte vare hjem. De har nemlig forstand på at vurdere, om et møbel er den ægte vare eller ej.

Vær opmærksom, når du køber brugt

Det er ikke nødvendigvis, fordi folk er ude på at snyde dig. Men det kan være en god idé at være påpasselig, når du køber et brugt designmøbel. For det er ikke alle, der er lige gode til at vurdere, om de står med den ægte vare eller ej.

Hvis du ikke har et professionelt mellemled, når du køber et brugt designmøbel, så skal du vide, hvad du skal holde øje med. Kopivarer er nemlig af gode grunde skabt til at ligne den ægte vare så meget som muligt.

Inden du køber noget, kan det altså være en god idé at sætte dig godt ind i designet. Så er du i bedre stand til selv at kunne vurdere møblets ægthed.