Indretningstips til læsehesten

Elsker du at læse? Så skal det naturligvis også være afspejlet i dit hjem. For dette er for mange en god og sund hobby. Derfor kan det altså også betale sig at gøre noget særligt ud af at vedligeholde den. Og det bliver bare meget nemmere, når du inviterer til endnu mere læsning i dit hjem. Læs med her for at få nogle gode ideer til, hvordan du kan indrette det perfekte hjem til den læsehest, du er.

Få plads til dine bøger

Først og fremmest skal du naturligvis have plads til dine bøger. Måske er der mange af dem. Så er det vigtigt, at de alle sammen kan være der.

Du kan blandt andet vælge at få Mistral reoler. Her er noget, der kan bruges til mange forskellige formål – ikke mindst til bøger. Således kan du altså både få decideret bogreoler og bogkasser, og så kan du også få større reolkomplekser med plads til endnu mere end blot bøgerne.

Der er ingen, der siger, at alle dine bøger skal passe ind i den samme bogreol. Hvis du elsker at læse, kan du også sagtens finde plads mange andre steder. Sådan kan bøgerne også pynte.

Skab den hyggeligste læsekrog

Som hyppig læser skal du naturligvis også have et godt sted at sidde. Derfor handler det også i høj grad om at skabe en hyggelig lille læsekrog til dig selv.

Mange vælger at få sig en god lænestol. Du kan dog også sagtens vælge andre møbler, så som:

  • Chaiselong

  • Sækkestol

  • Sofa

Du skal altså først og fremmest finde noget, du synes er behageligt.

Derudover er det også vigtigt med et godt læselys. Du kan både bruge naturligt lys og så selvfølgelig en lampe. Overvej eventuelt at få en pære, hvor du kan indstille lysstyrken. Så kan du dæmpe lyset inden sengetid, så du bliver naturligt træt og ikke sidder og læser hele natten.