Hvilken vinreol skal jeg købe til min bolig?

Hvis du elsker vin, så er det en fordel, at du har et sted, hvor du kan opbevare dine flasker på bedste vis. Det er her, at en vinreol kommer ind i billedet. Men hvordan finder du den helt rigtige vinreol til din bolig? Det kan du læse mere om her.

Sådan finder du frem til den helt rigtige vinreol

Er du på udkig efter en vinreol, er der flere ting, som du bør tænke over. Du bør blandt andet overveje nedenstående:

  • Hvilken størrelse skal min vinreol have?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor stor eller lille vinreolen skal være. Det er vigtigt, at der er plads til den i din bolig. Samtidigt skal du finde frem til en vinreol, der har den rette kapacitet til dine behov. Det vil sige, at vinreolen skal kunne rumme det antal flasker, som du mener er bedst for dig.

  • Hvordan skal min vinreol se ud?

Når du har fundet frem til størrelsen og kapaciteten, skal du tænke over, hvordan din nye vinreol skal se ud. Der findes et hav af vinreoler, som du kan vælge mellem, så du kan helt bestemt finde en reol, der passer til din indretningsstil.

  • Hvilke flasketyper skal der være i min vinreol?

I dag bliver der brugt mange forskellige slags flasker til vine. Dette er værd at have in mente, når du skal købe en vinreol. Mange vinreoler er lavet til flasketypen Bordeaux. Men det er ligeledes muligt at finde vinreoler, der også er velegnet til andre flasketyper såsom Bourgogne, Alsace, Champagne m.fl. Mangler du champagne til din vinreol? Læs her.