Guide: Derfor skal du vælge en ejerlejlighed i forstæderne

At være lejer har du nok prøvet det meste af dit voksenliv. For med mindre du aldrig fløj fra reden eller fik et hus af stenrige forældre i fødselsdagsgave, så har du nok skullet slå dig til tåls med at bo i noget, som andre ejer, mod månedlig betaling for, at de lader dig bo dér. Men du drømmer nok om at eje dit eget, og her er det at købe en ejerlejlighed den mest realistiske løsning på én indkomst.

Køb ejerlejlighed, hvis du ved, du vil bo der længe

Dermed ikke sagt at en ejerlejlighed, fx en ejerlejlighed i Greve, ikke er fin løsning for to eller flere, for det er dét. I dag kan du finde mange komfortable ejerlejligheder, som du hurtigt kan indtjene udbetalingen til, hvorefter du så betaler af på lån i en årrække. Inden du sætter dig selv i gæld for at få fingre i en ejerlejlighed, skal du selvfølgelig være afklaret med, at her bor du nok resten af livet.

Hvad skal du betale for som ejer af ejerlejlighed?

Når du har din ejerlejlighed, betaler du for forbrug, evt. gæld, ejendomsværdiskat og ejerudgift, som bl.a. dækker over udgifter til service på ejendommen, til ejerforeningen og ejerforsikring. Du betaler ikke nogen udlejer for at måtte bo i hans ejendom. Leder du efter et fast tag over hovedet til nogle billige penge i forstadsområdet, så køb lejlighed i Greve eller en af de nære hovedstadskommuner.

Hvorfor vælge en ejerlejlighed i Greve?

Hvorfor så lige Greve? Her kan du finde flotte ejerlejligheder i god distance til den lokale natur i form af bl.a. Hundigeparken og shoppemulighederne ved Greve Midtby Center. Desuden kan du med S-tog når som helst drage mod hovedstadsområder som fx København og Frederiksberg. Ved at købe ejerlejlighed i Greve finansieret ved realkreditlån sidder du tit billigere end folk med andelsboliglån.