3 must-haves til stuen

Stuen er et af hjemmets samlingssteder. Det er der man samles til fødselsdage, efter skole og arbejde, til fredagshygge og en stille søndag morgen. Det er derfor værd at gøre noget ud af rummet, så det kan danne ramme om livets mange gyldne øjeblikke.

Der er mange måder at gøre det på, men én af dem er gennem indretningen.

 

En behagelig sofagruppe

Noget af det absolut vigtigste i stuen er en god sofagruppe. Det behøver ikke nødvendigvis kun være sofaer, det kan også sagtens være en sofa og nogle lænestole. Det vigtigste er, at der i stuen er et område hvor man kan slænge sig og ligge og hygge med sine venner og sin familie.

Hvilke møbler du skal vælge afhænger naturligvis af din personlige smag og den resterende indretning i stuen. Det er dog en god idé at købe nogle møbler, som kan være anvendelig i forskellige sammenhænge, så som bent hansen møbler. På den måde er man ikke nødsaget til at udskifte dem, hvis man beslutter sig for at ændre lidt på indretningsstilen.

Til en sofagruppe er det også oplagt at finde et sofabord og et flot gulvtæppe.

 

Flotte dekorationer

Det er dog ikke nok bare at have en sofagruppe. En hyggelig stemning skabes nemlig også gennem de dekorationer, man vælger at have i stuen.

Hvis du udelukkende har hvide, bare vægge, burde du overveje, om det ikke er på tide at få hængt nogle flotte billeder op. Hylder er også gode, både grundet deres ekstra opbevaringsplads men også fordi de kan bruges til at stille f.eks. billeder, vaser, blomster og skulpturer på.

Planter er også en dekoration, som er oplagt at bruge i stuen. Foruden at være flotte og dekorative, så er de også med til at skabe et behageligt indeklima. Husk blot at være opmærksom på deres placering, så de får en tilpas mængde sol.

 

Mulighed for aktiviteter

For at gøre stuen anvendelig, er det også vigtigt, at der er mulighed for at lave nogle aktiviteter i rummet. Langt de fleste har et fjernsyn i stuen hvor familien eller vennerne kan samles om en film.

Hvis du har børn, kan du også have en spillekonsol i stuen, så I kan spille nogle spil sammen. I tråd med dette er det også en god idé at have nogle brætspil i stuen. På den måde er de lige ved hånden og du er derfor mere tilbøjelig til at få dem brugt.